Oplossing

De matrasreiniging

Oorzaak bestrijding is logischerwijs de beste oplossing bij huisstofmijtallergie en het willen slapen op een schoon matras. Gelukkig is er nu een revolutionaire droogmethode waarmee de matrassen gereinigd kunnen worden.

 

MatrasCleaner Professioneel is masterdealer in Nederland en distributeur voor MatrasClean-Spray.

 

De service wordt op locatie verleend, waardoor de matrassen gewoon kunnen blijven liggen. Het elimineert de oorzaak en reinigt de matrassen zonder gebruik van chemicaliën. Doordat wij droog reinigen kunnen matrassen na 5 minuten al weer worden opgemaakt en beslapen. De matrasreiniging duurt voor een eenpersoonsmatras ongeveer 18 à 20 minuten (afhankelijk van de dikte en het materiaal van het matras).

 

Voordat matrassen geheel worden gereinigd voeren wij een testreiniging uit van 2 minuten op een of meerdere matrassen. U ziet dan wat er aan vervuiling uit komt. Tevens voeren wij tijdens deze testreiniging een ACAREX allergeentest uit, die de hoeveelheid allergieverwekkende stoffen in de matrassen aantoont. Zo kunnen we bepalen of reiniging jaarlijks of meerjaarlijks nodig is.

 

 

ACTIE! Nu bij het reinigen van een matras een 500ml MatrasClean-spray gratis!

 

 

Prijzen voor matrasreiniging

Particuliere markt

 

Zakelijke markt

 

één persoons matras
twee persoons matras
ledikant matras
twee pers. topdek matras
MatrasClean-spray 500ml
MatrasClean-spray 5ltr.

€ 35,00
€ 60,00
€ 27,50
€ 45,00
€ 10,95
€ 77,50

Prijzen op aanvraag  

 

4 Fasen reiniging

Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matrasreinigingssysteem produceert hoogfrequente trillingen. Hierdoor worden de huisstofmijten en uitwerpselen uit het matras los getrild en verpulverd.
Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter dat speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.
Het matras wordt in deze fase behandeld met UVC stralen die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.
Het matras wordt na de behandeling ingespoten met antibacteriële, allergeen neutraliserende spray. Dit verlaagd de frequentie van het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden naar één of twee keer per jaar. Deze spray is onschadelijk voor mens en huisdier.