Over Ons

Matrascleaner Professioneel

Matrascleaner - over ons

Wij zijn begonnen in 2004 met als doel het reinigen van matrassen bij particulieren onder de naam MatrasCleaner. Al snel volgden er verzoeken en aanvragen van onder andere hotels, bungalowparken, pensions, brandweerkazernes en passagiersschepen om de matrassen te komen reinigen. Vervolgens hebben we in 2008 een zakelijke folder uitgebracht met alle ins en outs die belangrijk zijn in deze markt.

Wist u dat het reinigen van matrassen u geld oplevert?

Wel vraagt de zakelijke markt een wat andere benadering dan de particuliere markt. Deze markt verwacht namelijk een meerwaarde boven het reinigen van matrassen. Bijvoorbeeld in het meedenken over vlekken op de matrassen, het reinigen van kussens, het gebruik van de MatrasClean-Spray, de matraskeuze (pocketveer of traagschuim), de keuze voor een bedbodem (boxspring, spiraal of lattenbodem) en de keuze voor het wel of niet gebruiken van een matrasbeschermer of molton.

Niettemin blijft de particuliere markt voor ons belangrijk. Wij worden geregeld gebeld door mensen die in het jaar daarvoor al een keer hun matrassen hebben laten reinigen of door mensen die de positieve ervaringen hebben gehoord van familie, vrienden en kennissen.

Ontwikkelingen in de markt.
Particulieren en bedrijven kiezen steeds vaker voor duurzame matrassen die het slapen veraangenamen. Ook zien steeds meer mensen de noodzaak in om matrassen te laten reinigen, mede omdat dit de levensduur van het matras verlengt. Daarnaast is gebleken dat onze Matrasclean-Spray ook in staat is om urinegeuren te neutraliseren.

 

dealer worden?

dealer worden?

 

Heeft U interesse in een dealerschap of hier vragen over? Klik hier voor meer informatie of ga naar de contact pagina.

vragen over matrasreiniging?

vragen over matrasreiniging?

 

Heeft u vragen over matrasreiniging of andere vragen? Ga naar de oplossing- of probleem pagina of neem contact met ons op